Protože už dnes můžeme s vysokou pravděpodobností říci, že pro většinu žáků zůstanou školy uzavřené i po prodloužených podzimních prázdninách, chtěli bychom Vám předeslat změny, které by měly zjednodušit a zefektivnit organizaci distanční výuky:

  1. Vytvoříme stálý rozvrh online hodin pro všechny ročníky. Tento rozvrh Vám a dětem zašleme ke konci týdne.
  2. Protože se především zkraje týdne ukázala platforma Jitsi Meet jako velice nespolehlivá, využijeme k přenosu online hodin nástroj Google Meet. Podmínkou využití této služby je, že při spuštění online hodiny musíte být na daném zařízení přihlášeni na Google účtu (např. gmail). Připojit se k dané hodině můžete tradičně přes pozvánku v e-mailu, nebo přímo v Google Meet, či v kalendáři Google /viz. video/.
  3. Nově nabízíme k výpůjčce notebooky Hp ProBook x360. Protože se jedná o novou a dražší techniku, je třeba před, nebo při zapůjčení, vyplnit a podepsat zákonným zástupcem smlouvu o výpůjčce. Nejdříve si zájemci mohou přijít pro notebook tento čtvrtek 29. 10. mezi 10 a 13 hodinou, následně je třeba si zapůjčení předem telefonicky domluvit. Kdo má problémy s internetovým připojením, může si na obecním úřadě zapůjčit datovou SIM kartu, kterou lze následně využít přímo v chytrém telefonu, nebo při používání notebooku vytvořit z telefonu aktivní bod Wi-Fi.

 

Upřesnění následné organizace distanční výuky a rozvrh online hodin zašleme na konci týdne.

 

Děkujeme za dosavadní spolupráci.

priloha_824815859_0_vzor_vypujcka